Acasă » Prezentare Proiect » Servicii gratuite în cadrul proiectului

Materiale

Materiale

Servicii gratuite în cadrul proiectului

Public țintă: PERSOANE ANGAJATE

VENIM ÎN SPRIJINUL ANGAJAȚILOR PRIN:

A) Servicii gratuite de consiliere şi orientare profesională consiliere profesională a angajaţilor în vederea identificării competenţelor dobândite anterior. Orientare profesională prin proiectarea unui parcurs de dezvoltare a carierei şi informare privind importanţa pregătirii profesionale continue. Consiliere în vederea stabilirii obiectivelor profesionale privind participarea la cursurile de calificare şi dezvoltarea competentelor cheie de lucru în echipă şi comunicare.

 

B) Cursuri gratuite de calificare în domeniul construcţiilor şi al altor sectoare de activitate conexe:

►LUCRĂTOR INSTALATOR PENTRU CONSTRUCŢII
* durata de 3 luni

►LUCRĂTOR PENTRU IZOLAŢII
* durata de 3 luni

►LUCRĂTOR PENTRU DRUMURI Şl CĂI FERATE
* durata de 3 luni

►ZIDAR, PIETRAR,TENCUITOR
* durata de 5 luni

►ZUGRAV,IPSOSAR,TAPETAR,VOPSITOR
* durata de 5 luni

►ELECTRICIAN ÎN CONSTRUCŢII
* durata de 5 luni

►SUDOR
* durata de 5 luni

 

Cursurile de calificare se finalizează cu un examen de absolvire ce va consta în doua probe: cea teoretică (proba scrisă) şi cea practică. După examenele de absolvire participanţii vor primi Certificate de Calificare tip CNFPA( Consiliul Naţional de Formare Profesionala a Adulţilor), însoţite de Suplimente descriptive cu competenţele profesionale dobânditefrecunoscute de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi de de Ministerul Educaţiei, Cercetârii,Tineretului şi Sportului).

Angajaţii care promovează examenele de absolvire în urma participării la cursurile de calificare organizate în cadrul proiectului vor primi subvenţii.

Abonează-te la newsletter

Curs valutar

Vremea în Constanța