Acasă » Prezentare Proiect » Activitati

Materiale

Materiale

Activitati

1. Managementul proiectului – se urmăreste utilizarea în mod optim a resurselor in cadrul proiectului.

2. Asigurarea vizibilitatii proiectului si dezvoltarea unei campanii publice de constientizare si informare are ca obiectiv atat vizibilitatea proiectului cat si creşterea gradului de informare şi cunoaştere a oportunităţilor de participare la programe de formare profesionala continua FPC şi servicii de consiliere si orientare profesionala.

3. Autorizarea pentru a furniza programe de formare profesionala FPCpentru 2 calificari de nivel I (prevazute in nomenclatorul calificarilor) are ca obiectiv creşterea capacităţii locale de furnizare a unor programe de FPC relevante pentru piaţa muncii.

4. Furnizarea serviciilor de consiliere si orientare profesionala a angajatilor – se vor identifica beneficiarii directi ai proiectului. Orientarea profesională are ca obiectiv proiectarea unui parcurs de dezvoltare a carierei personalizat.

5. Furnizarea unor programe da calificare flexibile şi adaptate nevoilor grupului ţintă are ca obiectiv creşterea participării la programe de FPC pentru dobândirea unor calificări relevante pentru piaţa muncii.

5. Furnizarea unor programe de calificare flexibile şi adaptate nevoilor grupului ţintă are ca obiectiv creşterea participării la programe de FPC pentru dobândirea unor calificări relevante pentru piaţa muncii.

6. Auditul financiar (extern) al proiectului –  se va verifica faptul ca toate cheltuielile declarate de Beneficiar in cererea de rambursare intermediara sau finala sunt reale, inregistrate corect si eligibile in conformitate cu prevederile contractului de finantare

7. Arhivarea.

Abonează-te la newsletter

Curs valutar

Vremea în Constanța